Wraps met kipschnitzel, mais en rozijnen

4
13 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en snijd in repen.
  • 2 Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de bieslook fijn. Laat de mais uitlekken. Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, peen julienne, rozijnen en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Schep wat salade in de wraps en verdeel de schnitzelrepen erover. Serveer de rest van de salade erbij.

Wraps met kipschnitzel, mais en rozijnen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept