Gnocchi carbonara met biefstuk

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar. Kook de gnocchi in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Bestrooi intussen de biefstukken met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de biefstukken in 3-4 min.bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar. Neem het vlees uit de pan en laat het onder aluminiumfolie rusten. Verwarm de carbonarasaus zachtjes zonder te laten koken.
  • 3 Giet de gnocchi en de broccoli af en verdeel over 4 borden. Schep de carbonarasaus erover en leg de biefstuk erbij.

Gnocchi carbonara met biefstuk is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept