Aubergineschotel met feta en tijm

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Bak de aubergines in 5 min. bruin aan. Schep de knoflook en de tomaatjes erdoor en bak nog 1 min.
  • 2 Schenk de tomatensaus in de pan. Voeg de tijm toe en breng tegen de kook aan. Stoof de aubergineschotel 8-10 min. zachtjes.
  • 3 Verdeel de rijst en de aubergineschotel over 4 borden. Verkruimel de feta grof erboven.

Aubergineschotel met feta en tijm is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergineschotel met pomodori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aubergineschotel met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt-aubergineschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept