Zoek
Thaise curry met sperziebonen en ei
4
20 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 pakjes Conimex Thaise groene curry paste
300 g pandanrijst
300 g sperziebonen
6 eieren
2 el olie
2 uien
1 gele paprika
400 ml kokosmelk
Bereiding
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in water in 6-8 min. beetgaar. Kook de eieren in 8 min. hard.
2
Verhit in een wok de olie. Fruit de ui met de paprika 2 min. Schep de currypasta erdoor en bak nog 1 min. Schep de sperziebonen erdoor.
3
Schenk de kokosmelk in de wok en breng aan de kook. Kook de curry 2-3 min. zachtjes. Pel intussen de eieren, halveer ze en voeg ze aan de curry toe.
4
Verdeel de rijst over 4 borden. Schep de curry op de rijst. Garneer eventueel met koriander.
Thaise curry met sperziebonen en ei is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min
Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept