Gepofte aardappel met weekendtoppings

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prik de aardappelen rondom met een vork in. Pof ze in de magnetron op vol vermogen (900 W) in 12 min. gaar. Wikkel ze in een schone theedoek en laat de aardappelen 5 min. nagaren.
  • 2 Verhit intussen een koekenpan en bak de chorizo zonder olie in 5 min. goudbruin en krokant. Zet de chorizo met de tomaten, koriander, maïs, zure room, kaas en paprika in kommetjes op tafel.
  • 3 Snijd de aardappelen boven in, druk ze met duim en wijsvinger voorzichtig open zodat het kruim iets loskomt. Leg de aardappelen op 4 borden en laat iedereen zelf aan tafel zijn aardappelen toppen.

Gepofte aardappel met weekendtoppings is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept