Sandwich met curryworst en zuurkool

8
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snipper de ui. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de tomaten, paprikapoeder en kerriepoeder toe. Bestrooi met peper en eventueel zout. Duw de tomaten met de achterkant van een lepel plat en laat met de deksel op de pan op laag vuur ca. 15 min. stoven.
  • 2 Bak ondertussen de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worsten op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
  • 3 Spoel ondertussen de zuurkool in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de broodjes aan de bovenkant diagonaal in. Schep in elk broodje wat zuurkool, leg er een worst op en schep er een eetlepel saus op. Serveer de rest van de saus erbij.

Sandwich met curryworst en zuurkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip-avocadosandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept