1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Neem uit de pan, laat afkoelen op een bord en hak grof.
2 Was de appel en de peer, snijd elke vrucht in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de kwarten in partjes. Halveer de limoen en pers het sap van 1 helft boven het fruit uit; de andere helft van de limoen wordt bij een ontbijt voor 4 personen niet gebruikt.
3 Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes. Verdeel de Alpro Mild & Creamy over de kommen en verdeel er het fruit, de avocado en de granola over. Garneer met de pistachenootjes.
Alpro's herfstontbijt (advertorial) is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)