Knolselderij met appel

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de knolselderij en snijd in repen van 1 cm breed. Verdeel de knolselderij over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar.
  • 2 Snijd ondertussen de appels in parten, verwijder het klokhuis en snijd de parten in dunne reepjes (julienne). Meng de yoghurt, mayonaise en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Hak de walnoten grof. Verdeel de knolselderij, appel en walnoten over een schaal en meng de dressing erdoor.

Knolselderij met appel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept