Plaattaart met knolselderij, witlof, peer en gorgonzola

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit over een bakplaat. Verdeel de crème fraîche erover. Schil de knolselderij en snijd deze in blokjes van 1 cm. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd de halve stronken in de lengte doormidden.
  • 2 Verdeel de knolselderij en het witlof over het bladerdeeg. Verwijder de korst van de gorgonzola en snijd de kaas in blokjes. Verdeel over de groente. Bak de plaattaart in de oven in ca. 25 min. gaar.
  • 3 Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel met de walnoten over de taart.

Plaattaart met knolselderij, witlof, peer en gorgonzola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met courgette en tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept