Gehaktballetjes, aardappel & kool

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd grotere bloemkoolroosjes in vieren, halveer de rest. Snijd de uien in partjes. Meng de bloemkool en ui met de bakaardappelen, olie, vadouvan, peper en eventueel zout. Schep de gehaktballetjes erdoor. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven in ca. 20 min. gaar.
  • 2 Halveer ondertussen de tomaten. Schep de gehaktballetjes, aardappel en bloemkool na 10 min. oventijd om en voeg de tomaten toe. Neem uit de oven, doe in een schaal en meng de babyboerenkool erdoor.

Gehaktballetjes, aardappel & kool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept