Pangasius met kriel, wortel & sinaasappel

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknol, halveer de knol in de lengte, verwijder de harde kern en snijd in partjes. Verwijder het groen van de bospeen, halveer de peen in de lengte en snijd doormidden. Halveer de krieltjes. Doe de venkel, bospeen en krieltjes in een grote kom.
  • 2 Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Meng het rasp, de olie en mosterd en meng door de venkel, bospeen en krieltjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de pangasiusfilet in repen van 2 cm breed en bestrooi met zout. Schep voorzichtig door het groentemengsel.
  • 3 Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven in ca. 25 min. gaar. Tussentijds omscheppen is niet nodig. Snijd de sinaasappel in 8 parten en de peterselie fijn. Bestrooi het gerecht met de peterselie en serveer de sinaasappelparten erbij.

Pangasius met kriel, wortel & sinaasappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept