Groenteskulls met een bloederig dipje

30
30 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ongeschilde komkommer in plakjes van 1 cm dik. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd de helften doormidden. Snijd de bolle kanten van de radijsjes zodat er plakjes van 1 cm dik overblijven.
  • 2 Snijd alle groenten in de vorm van doodshoofdjes. Maak met een scherp mesje gaatjes als ogen, een driehoekje als neus en een rechthoekje als mond. Prik de doodshoofdjes op cocktailprikkers.
  • 3 Roer het bietensap door de roomkaas, zodat er een gemarmerd effect ontstaat. Serveer de doodshoofdjes met de dip.

Groenteskulls met een bloederig dipje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige Kippenreepjes Met Hete Avocadodip
10-20 min -
Bekijk recept
Auberginekaviaar met een oosters tintje
20 min Bijgerecht
Bekijk recept