Paddenstoelen met tijm op toast

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster het brood in delen. Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm uit de schaal paddenstoelenmix en halveer de grote paddenstoelen. Snijd de sjalotten in ringen van 1 cm breed.
  • 2 Verhit de boter in een hapjespan en bak de paddenstoelen, tijm en sjalot 6 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de peterselie fijn, rasp de gele schil van de citroen en snijd de vrucht in parten.
  • 3 Schep de peterselie en het citroenrasp door de paddenstoelen en zet het vuur uit. Verdeel de paddenstoelen over de toast en schaaf de kaas erboven.

Paddenstoelen met tijm op toast is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept