Zalmfilet met peperkorst & broccoli met hazelnoten

4
16 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 3/4 van de olie in een grote koekenpan en bak de aardappeltjes met de tijm, peper en eventueel zout op middelhoog vuur in 14 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Hak grof.
  • 2 Strooi de lemon pepper op een bord en haal de zijkanten van de zalmfilet erdoor.
  • 3 Halveer de broccoliroosjes en kook in 5 min. beetgaar. Giet af in een vergiet en laat goed uitlekken. Schep om met de hazelnoten en dressing. Verhit ondertussen de rest van de olie in de koekenpan en bak de zalm op middelhoog vuur 3 min. Keer voorzichtig om en bak nog 2 min. De zijkanten worden niet gebakken.
  • 4 Verdeel de aardappeltjes en broccoli over de borden, verdeel de zalm in stukken en leg erbij.

Zalmfilet met peperkorst & broccoli met hazelnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept