1 Doe het gehakt in een kom en meng de panko, melk, het ei en de oregano erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Draai 4 balletjes per persoon van het gehakt. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak de balletjes in 6 min. rondom bruin.
2 Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Schep regelmatig om. Snipper ondertussen de uien en snijd de champignons in kwarten. Voeg de ui en champignons toe aan de balletjes en bak nog 4 min. Voeg de Boursin en de gebakken gnocchi toe en verwarm nog 3 min. Roerbak de spinazie 3 min. in de pan van de gnocchi. Giet het overtollige vocht af en schep de spinazie vlak voor serveren door de balletjes met gnocchi.
Gehaktballetjes met champignons en gnocchi is een recept van Albert Heijn