Gehaktballetjes met champignons en gnocchi

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het gehakt in een kom en meng de panko, melk, het ei en de oregano erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Draai 4 balletjes per persoon van het gehakt. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak de balletjes in 6 min. rondom bruin.
  • 2 Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 12 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Schep regelmatig om. Snipper ondertussen de uien en snijd de champignons in kwarten. Voeg de ui en champignons toe aan de balletjes en bak nog 4 min. Voeg de Boursin en de gebakken gnocchi toe en verwarm nog 3 min. Roerbak de spinazie 3 min. in de pan van de gnocchi. Giet het overtollige vocht af en schep de spinazie vlak voor serveren door de balletjes met gnocchi.

Gehaktballetjes met champignons en gnocchi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept