Macaroni met ham, kaas, bloemkoolrijst en erwten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de macaroni in een ruime pan volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook in de laatste minuut de erwten mee.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de bloemkoolrijst 3 min. Snijd de salade-ui in ringetjes. Voeg samen met de hamblokjes toe aan de rijst en bak nog 2 min. mee. Laat de macaroni met de erwten uitlekken in een vergiet. Vang daarbij 150 ml van het kookvocht op. Voeg de macaroni, erwten, melk, het kookvocht, de kaas en nootmuskaat toe en verwarm al roerend tot de kaas is gesmolten. Serveer direct.

Macaroni met ham, kaas, bloemkoolrijst en erwten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept