Spruitjesgratin met zoete aardappel

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de spruitjes in ca. 8 min. beetgaar en giet af. Snijd ondertussen de bieslook grof en rasp de kaas. Meng de aardappelpuree voorzichtig met de spruitjes en bieslook en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Verdeel de stamppot over de ovenschaal. Meng de kaas met de panko en strooi over de stamppot. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven tot de kaas goudbruin is.

Spruitjesgratin met zoete aardappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spruitjesgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spruitjesgratin met gruyère
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige spruitjesgratin
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesgratin
0 min Voorgerecht
Bekijk recept