1 Doe de kokosmelk en kokospalmsuiker in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Laat 15 min. op laag vuur koken. Snijd ondertussen de chocolade fijn. Neem de pan van het vuur. Voeg de chocolade toe en laat van het vuur af smelten in het kokosmengsel.
2 Week ondertussen de gelatine 5 min. in koud water. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan de room. Los al roerend op.
3 Verdeel de chocolade-kokosroom over de timbaaltjes en dek af met vershoudfolie. Zet de timbaaltjes in de koelkast en laat 4 uur opstijven.
4 Neem uit de koelkast. Snijd de panna cotta’s voorzichtig los van de rand en houd de onderkant van de timbaaltjes al draaiend 5 sec. onder de hete kraan. Stort de panna cotta's op 4 borden en bestrooi met de kokoschips.
Chocolade-kokos panna cotta is een recept van Albert Heijn