Chocolade-kokos panna cotta

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de kokosmelk en kokospalmsuiker in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Laat 15 min. op laag vuur koken. Snijd ondertussen de chocolade fijn. Neem de pan van het vuur. Voeg de chocolade toe en laat van het vuur af smelten in het kokosmengsel.
  • 2 Week ondertussen de gelatine 5 min. in koud water. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan de room. Los al roerend op.
  • 3 Verdeel de chocolade-kokosroom over de timbaaltjes en dek af met vershoudfolie. Zet de timbaaltjes in de koelkast en laat 4 uur opstijven.
  • 4 Neem uit de koelkast. Snijd de panna cotta’s voorzichtig los van de rand en houd de onderkant van de timbaaltjes al draaiend 5 sec. onder de hete kraan. Stort de panna cotta's op 4 borden en bestrooi met de kokoschips.

Chocolade-kokos panna cotta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept