Zelfgemaakte nutella

1stuk
15 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de hazelnoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 10 min. goudbruin. Schep regelmatig om. Laat 10 min. op een bord afkoelen. Maal de noten in de keukenmachine in 5 min. tot een gladde pasta. Schep de rand van de kom regelmatig schoon met een spatel.
  • 2 Breng een pan met een laagje water aan de kook. Snijd de pure chocolade en melkchocolade grof. Doe de chocolade, melk en honing in een kom en hang de kom in de pan. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer 5 min. tot de chocolade is gesmolten (au bain-marie).
  • 3 Doe de chocolade bij de notenpasta in de keukenmachine en meng 2 min. tot gladde nutella. Schep in de pot en sluit af.

Zelfgemaakte nutella is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brioche met hazelnootpasta en kersen
10 min
Bekijk recept
Nutellatosti
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met gekaramelliseerde hazelnoten
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Sandwich hazelnootpasta-banaan
15 min Snack
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept