Biefstuk met kaas en tomatensalade

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten in partjes. Snijd de knoflook in flinterdunne plakjes en doe samen met de tomaten en azijn in een kom. Breng op smaak met peper en zout en zet weg tot gebruik. Verwarm de frituurpan.
  • 2 Verhit de boter in een koekenpan. Bestrooi de biefstukken met peper en zout en bak op hoog vuur 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie.
  • 3 Bereid ondertussen de frieten in de frituurpan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de sla over 4 borden. Snijd de biefstukken in plakjes van een 1/2 cm en leg op de sla. Schaaf de kaas erover en serveer met de tomatensalade en frieten.

Biefstuk met kaas en tomatensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept