1 Verwarm de oven op 200 °C. Snijd de aardappelen in parten en kook 10 min. Maal het brood in de keukenmachine tot kruim. Voeg de tijm, 1 el olie en peper en zout toe. Bak het kruim 5 min. in een koekenpan zonder olie of boter.
2 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelen in 10 min. goudbruin. Kook de bloemkool in 6 min. beetgaar. Giet af, be-sprenkel met 1 el olie en schaaf de kaas erover.
3 Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstuk 3 min. op hoog vuur. Leg in de ovenschaal, bestrooi met het broodkruim en bak 6 min. in het midden van de oven. Laat buiten de oven 3 min. rusten onder aluminiumfolie. Schep de rucola met peper en zout door de aardappelen. Leg de biefstuk op 4 borden en serveer met de aardappelen en de bloemkool.
Biefstuk met kruidenkorstje is een recept van Albert Heijn