Bospeen met witte kaas

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de peen in schuine stukjes van 2 cm. Kook in water met zout in 5 min. beetgaar. Giet af en laat 5 min. afkoelen. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Schep de peen om met het rasp, 2 el citroensap, de munt, olie en kaas. Serveer lauw of koud.

Bospeen met witte kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept