Kokos-limoencurd

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap met een scherp mesje het merg eruit. Rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Splits de eieren. De eiwitten worden niet gebruikt.
  • 2 Doe het limoenrasp- en sap, merg, de suiker, eidooiers en kokoscream in een steelpan en breng al roerend tegen de kook aan tot het dik wordt. Laat niet koken. Voeg de kokosolie toe en laat smelten. Doe de curd in glazen potten en sluit direct af. Keer om en laat in 3 uur afkoelen. Bewaar in de koelkast.

Kokos-limoencurd is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Citroen-limoencurd
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept