Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ansjovis en de knoflook zo fijn mogelijk. Ris de blaadjes van de takjes tijm en rasp de kaas. Meng de ansjovis, knoflook, tijm en kaas door de boter. Leg op een stuk vershoudfolie en rol strak op in de folie tot een worstje. Leg minimaal 2 uur in de koelkast.
  • 2 Laat de lamshaasjes 1 uur voor bereiden op kamertemperatuur komen. Bestrijk de haasjes rondom met de olie en bestrooi met (versgemalen) peper. Verhit de grillpan zonder olie of boter en grill de haasjes in 4 min. rondom rosé.
  • 3 Neem de haasjes uit de pan, leg op een warm bord en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Snijd per haasje een plakje van de boter en bewaar de rest. Leg op elk haasje een plakje.

Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonspiesen
45 min Snack
Bekijk recept
Hollandse varkensprocureur met sjalot-tijmboter
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Royale bruschetta met ham, peer, brie en honing
20 min-
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept