Chocoballetjes met havermout en kokos

30
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de studentenhaver 10 sec. in de keukenmachine. Meng de boter, poedersuiker, cacaopoeder, espresso en het vanillearoma erdoor. Schep in een kom en meng de havermout erdoor.
  • 2 Rol met je handen balletjes van het mengsel ter grootte van een walnoot. Leg de kokos in een diep bord. Rol de balletjes erdoor tot ze rondom met kokos bedekt zijn. Laat ze minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast opstijven. Serveer ze bij een kop koffie.

Chocoballetjes met havermout en kokos is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept