Bospeen met gember

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210 ºC. Schil de bospeen, maar laat 3 cm groen zitten. Kook 4 min.
  • 2 Schil de gember en snijd zo fijn mogelijk. Meng de gember met de olie, koriander en kaneel. Voeg peper en zout naar smaak toe. Giet de peen af en schep om met de kruidenolie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 25 min. in het midden van de oven. Bon appétit!

Bospeen met gember is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept