Pasteibakjes met kippenragout

8
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Smelt 50 g boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Laat in 3 min. op laag vuur gaar worden. Roer de roux regelmatig.
  • 2 Voeg al roerend met een garde de fond toe en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat 3 min. zachtjes koken. Roer regelmatig. Voeg de dragon toe.
  • 3 Bestrooi de kipfilets met peper en zout. Smelt de rest van de boter in een koekenpan en bak hierin de kip in 12 min. goudbruin en gaar. Laat afgedekt onder aluminiumfolie 5 min. afkoelen en snijd in stukjes. Meng de kip met de roux. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 4 Meng de room door de ragout en breng op laag vuur langzaam aan de kook. Verwarm ondertussen de pasteibakjes 5 min. in de voorverwarmde oven. Schep de ragout in de bakjes.

Pasteibakjes met kippenragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini-sjalottenquiche
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteitjes met bosuitjes en champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige kippetjesragout met champignons
45 min
Bekijk recept