Wellington met tomaat en olijven

6
1u25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de groentestukjes, tijm en Italiaanse kruiden 8 min. Voeg de bevroren tuinerwten toe en verwarm nog 1 min. Laat afkoelen in een kom. Voeg het gehakt, basilicum, de helft van het ei, de olijven, tomaten, bijna alle Parmezaanse kaas en peper en zout toe. Kneed door elkaar.
  • 2 Bestuif het werkvlak met bloem. Leg de plakken deeg naast elkaar, en druk de randen goed aan. Leg het gehaktmengsel in de vorm van een lange worst erop. Bestrijk de randen van het deeg waar geen gehakt op ligt met wat ei. Rol het gehakt volledig in het deeg. Knijp de uiteinden dicht. Leg de Wellington op een met bloem bestoven bakplaat. Verdeel de rest van het ei en de rest van de kaas erover. Bak in de oven in 1 uur goudbruin. Lekker met tomatenrisotto en groene salade.

Wellington met tomaat en olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Frisse salade met vegetarische wellington
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wellington van rundergehakt
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt Wellington
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm Wellington
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept