Tiramisu ijsbonbons

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de tiramisu door. Dek af met vershoudfolie en zet 24 uur in de vriezer.
  • 2 Zet de meloenbolschep in een beker heet water. Schep met de warme lepel 2 bolletjes per persoon van de tiramisu. Leg de bolletjes in de met bakpapier beklede schaal en zet 2 uur in de vriezer.
  • 3 Zet een pan met een laag water op het vuur. Doe de chocolade in een kom en hang de kom in de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt en laat de chocolade smelten (au bain-marie). Steek in elk tiramisubolletje een 1 saté- of cocktailprikker. Doop de bolletjes direct in de chocolade en serveer.

Tiramisu ijsbonbons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

IJsbonbons
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Ijsbonbons
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Slagroom-ijsbonbons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
IJsbonbons
10-20 min -
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept