Gevulde varkensrollade

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Stamp de venkel en de peper fijn in de vijzel. Voeg 2 el olie en zeezout naar smaak toe. Verwijder het netje van de rollade en prik met een puntig mes inkepingen van ongeveer 6 cm diep. Wrijf het vlees rondom in met het mengsel.
  • 2 Snijd de tomaten, rode peper, ui, knoflook en de naaldjes van 1 takje rozemarijn fijn en vul de inkepingen in het vlees hiermee. Leg er de salie en de rest van de rozemarijn op en bindt het vlees op met keukentouw.
  • 3 Besprenkel de braadslee met 2 el olie. Leg het vlees erin en besprenkel met de rest van de olie en zet ca. 45 min. in de oven. Laat nog 10 min. rusten voor het aansnijden.

Gevulde varkensrollade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept