Sinterklaas-is-jarig tiramisu

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de espresso met de brandy en laat afkoelen. Maal de mokkaboontjes in een keukenmachine fijn. Zet apart. Klop de mascarpone, ricotta en de suiker luchtig en schep de vanillevla en de yoghurt erdoor.
  • 2 Doop de helft van de pepernoten 1 voor 1 in de afgekoelde koffie tot ze zich volgezogen hebben. Verbrokkel ze boven een schaal en bedek hiermee de bodem.
  • 3 Bedek de pepernoten met de helft van het romige mengsel. Spreid met de achterkant van een lepel uit tot een gelijkmatige laag. Bestrooi met de helft van de fijngemalen mokkaboontjes.
  • 4 Herhaal de vorige stap met de overige ingrediënten zodat u verschillende lagen krijgt. Eindig met een laagje fijngemalen mokkaboontjes. Laat ten minste 1 uur opstijven in de koelkast.

Sinterklaas-is-jarig tiramisu is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaas muffins
Bekijk recept
Sinterklaas toetje
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kip Uit 't Pannetje Van Sinterklaas
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept De Zak Van Sinterklaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept