Garnalencocktail met tomaat en avocado

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd per portie 1 romaatje in de lengte tot de helft in en steek ze op de rand van de coupes. Halveer de rest van de romaatjes.
  • 2 Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Pers de citroen uit. Schep de avocado om met wat citroensap en meng met de romaatjes. Breng het tomatensap op smaak met de rest van het citroensap, een paar druppels Tabasco en Worcestershiresauce.
  • 3 Verdeel de kreeftjes over de coupes. Schep het tomaten-avocadomengsel erop en vervolgens de cocktailgarnalen. Snijd de selderij fijn. Schenk het tomatensap erover en bestrooi met de selderij.

Garnalencocktail met tomaat en avocado is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept