Frambozencharlotte

6
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine 5 min. in koud water. Prak ondertussen de helft van de frambozen met een vork tot puree. Verwarm 2 el frambozenpuree in een steelpan tegen de kook aan. Neem van het vuur. Knijp de gelatine uit, doe bij de warme puree en roer tot de gelatine is opgelost.
  • 2 Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel de yoghurt en alle frambozenpuree erdoor. Schep het mengsel in een kookpan. Bedek met lange vingers. Laat de charlotte minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  • 3 Stort de charlotte op een bord. Houd de pan eventueel 5 sec. in een bak heet water om hem makkelijk los te krijgen.
  • 4 Plak de rest van de lange vingers er rondom tegenaan. Strik het lint erom. Verdeel de rest van de frambozen erover en bestrooi met poedersuiker.

Frambozencharlotte is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozencharlotte
170 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozencharlotte
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Frambozencharlotte
170 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozencharlotte
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept