Iberico frenched racks met ananaschutney

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ananasstukjes in kleine blokjes en doe in een steelpan. Voeg de azijn, siroop en sambal toe en breng aan de kook. Laat 25 min. inkoken op middelhoog vuur. Neem de ananaschutney van het vuur en laat minimaal 1 uur afkoelen.
  • 2 Bestrooi de frenched racks met het zout en de baharat en bestrijk met de olie. Verhit de grillpan en gril het vlees eerst aan beide zijden 2 min. op hoog vuur. Laat daarna nog 6-8 min. rustig doorgaren op laag vuur. Keer af en toe.
  • 3 Serveer het vlees met de ananaschutney.

Iberico frenched racks met ananaschutney is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle ananaschutney
10 min Snack
Bekijk recept
Kipfilet met ananaschutney
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ananaschutney
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met warme ananaschutney
Bekijk recept

Bonensalade met Iberico ham
15 min-
Bekijk recept
Gebakken Iberico-filet met gegrilde groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp van zoete aardappel met maïs, rode ui en chorizo
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Iberico-varken met zuiderse kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept