Rivierkreeftjescocktail met whiskysaus

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng voor de saus de whisky, mayonaise, ketchup en tabasco in een kom. Breng op smaak met peper en zout en zet apart tot gebruik.
  • 2 Snijd de tomaten in kwarten, doe in een kom en schep om met de rivierkreeftjes. Verdeel de rucola over de bodem van de glazen. Schep de rivierkreeftjes en tomaten erop. Snijd de bieslook fijn. Verdeel de whiskysaus over de glazen en garneer met de bieslook.

Rivierkreeftjescocktail met whiskysaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipcocktail met kakifruit
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lenterol uit Argentinië
2 uur-
Bekijk recept
Surf & turfburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ierse côte à l'os met gekarameliseerde groene kool en whiskeysaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rivierkreeftjescocktail
25 min Voorgerecht
Bekijk recept