Eetbare bloemen van paprika

8
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de boven- en onderkant van de paprika’s. Snijd ze in de lengte open en verwijder de zaadlijsten. Steek met de uitsteekvorm bloemen uit de paprika’s. Maak in elke bloem in het midden een gaatje met de appelboor.
  • 2 Doe een uitgestoken rondje uit een rode paprika in het gat van een groene of een gele bloem. Maak zo alle bloemen.
  • 3 Verwijder de uiteinden van de komkommer. Snijd de komkommer in 8 gelijke stukken. Steek een satéprikker van boven naar beneden door de bloemen en steek de bloemen rechtop in de stukken komkommer.

Eetbare bloemen van paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Speculaashuisje
60 min -
Bekijk recept
Frisse salade met vegetarische wellington
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portobello met roquefortpolenta en bloemensalade
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept