1 Schil de aardappels met de dunschiller en maak er met de BB schaaf dunne plakjes van. Spoel ze af met warm water en schik ze in de Ultrapro schaal.
2 Plaats de schaal afgedekt in de magnetron, 4 minuten op vol vermogen.
3 Hak de paprika en de ham in de Quickchef in blokjes. Rasp de kaas in de raspmolen. Giet de aardappelen af en voeg de ham met paprika toe. Roer ongeveer 2/3 van de geraspte kaas erdoor met de spatel.
4 In de quickshaker de crème fraîche met eieren, zout, peper en nootmuskaat los shaken. Giet dit mengsel over de massa in de Ultrapro.
5 De rest van de kaas bestrooien en onafgedekt in de combimagnetron verwarmen. Stand half vermogen en 180°C gedurende 20 minuten.
6 Als de Ultrapro wordt gebruikt kunt u deze ook 10 minuten in een voorverwarmde oven (225°C) plaatsen voor een ‘korstje’. Let op NOOIT onder de grill!