Reuzengarnalen en inktvisjes ‘cuits à la minute'

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de kokosbonen 1 nacht weken.
  • 2 Kook ze nadien gaar in eigen nat.
  • 3 Giet de bonen af en zet ze opzij.
  • 4 Pel de tomaten en snij ze in blokjes.
  • 5 Pel de garnalen en maak de pijlinktvissen schoon.
  • 6 Bak ze afzonderlijk kort in hete Solo met een fijngesneden teentje knoflook.
  • 7 Warm de kokosbonen terug op in de groentebouillon.
  • 8 Voeg op het laatst de blokjes tomaat, de fijngesneden sjalot toe en breng het geheel op smaak met een beetje citroensap, de fijngesneden peterselie en peper en zout.
  • 9 Schik alles op het bord met de raketsla.

Reuzengarnalen en inktvisjes ‘cuits à la minute' is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Tagliatelle met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept