Zoek
Gepofte aardappelen, gesmolten reblochon
4
35 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eetlepels Solo
1 koffielepel kappertjesjus
2 eetlepels kappertjes
8 aardappels (kleine aardappelen ‘ratte')
0.5 bosje rucola
150 g reblochonkaas
Bereiding
1
Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water.
2
Pel de aardappelen en hou ze warm.
3
Spoel de rucola en hak ze in grove stukken.
4
Snij de kaas in stukjes en snij de onderkant van elke aardappel weg zodat hij kan blijven staan.
5
Leg op elke aardappel een stukje kaas en plaats die kort onder de grill; de kaas moet gesmolten maar niet gegratineerd zijn.
6
Smelt de Solo.Voeg eerst de kappertjes met de kappertjesjus toe en doe er dan de rucola bij, niet verder verwarmen.
7
Serveer op elk bord 2 aardappeltjes en lepel er wat saus langs.
Gepofte aardappelen, gesmolten reblochon is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met artisjok en reblochonkaas
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Fijne taart met appelen en Reblochon
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept