Jonge aardappel gevuld met wijngaardslakken

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en kook de aardappelen gaar. Snij een hoedje af en ledig ze voorzichtig zonder te beschadigen. Versnipper de sjalot en stoof in de Solo.
  • 2 Deglaceer met witte wijn en laat inkoken met de geplette look, de slakken en de light room tot sausdikte.
  • 3 Warm de spinazie op in de microgolfoven.
  • 4 Plaats de aardappel in het midden van het bord, vul voor de helft op met spinazie en de slakken. Overgiet met een beetje saus en decoreer met een takje kervel.

Jonge aardappel gevuld met wijngaardslakken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept
wijngaardslakken met kruidenboter
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept