Kippenspiesjes in kippenbouillon

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de kipfilets in gelijke stukken en spies ze op 8 chopsticks. Laat ze marineren in de terryakimarinade. Verhit de helft van de Solo in een ruime pan en roer de groenten gedurende enkele minuten om. Voeg water en bouillonblokjes toe en laat op een zacht vuur garen; een 20-tal minuten moet volstaan. Bak intussen de satés op een heet vuur in de resterende olie en overgiet ze met de marinade tot ze mooi gekarameliseerd zijn. Breng de bouillon tot slot op smaak met sojasaus. Serveer het geheel in diepe borden en leg er de spiesjes op.

Kippenspiesjes in kippenbouillon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Met citroen gemarineerde kippenspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kippenspiesjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenspiesjes met Kikkoman Yakitorisaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenspiesjes Met Sojasaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept