Aardappelgratin met bloemkool en gehakt

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de Solo Vloeibaar in een pan en bak het gehakt op een matig vuur.
  • 2 Voeg er de ui aan toe en laat nog even verder bakken. Kook de aardappelen gaar en snij ze in plakjes. Kook de bloemkoolroosjes al dente in gezouten water.
  • 3 Laat ondertussen in een pan de Solo smelten en roer er de bloem door. Laat kort garen en voeg er de melk aan toe. Roer er tot slot de bouillon bij en laat enkele minuten doorkoken. Voeg de helft van de kaas toe.
  • 4 Verdeel het gehakt over een ovenschotel, schik er de bloemkoolroosjes en aardappelschijfjes in en overgiet alles met de saus.
  • 5 Strooi er de rest van de kaas over en laat gedurende 20 minuten in een warme oven op 220° gratineren.

Aardappelgratin met bloemkool en gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept