Zoek
Geplet aardappeltje met tuinkruiden en kaviaar
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Solo Vloeibaar
1 eetlepel gesnipperde peterselie
200 g kaviaar of viseitjes
4 aardappelen
2 eetlepels versnipperde biesloook
2 dl volle yoghurt
peper
Bereiding
1
Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water.
2
Plet ze met de vork en roer er naar smaak de Solo vloeibaar door.
3
Kruiden doen we enkel met de verse tuinkruiden, geen peper of zout!
4
Duw de aardappelen in inox ringen en verwijder de vorm.
5
Breng de yoghurt op smaak met zwarte peper en druppel rondom de aardappelen.
6
Serveer de kaviaarof viseitjes apart in porties van 50 g.
Geplet aardappeltje met tuinkruiden en kaviaar is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min
Snack
Bekijk recept
Blini's met avocadoroom en zalm
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaviaar van aubergines
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige wortelsoep
Bekijk recept
Stoemp van zoete aardappel met maïs, rode ui en chorizo
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Op bord gegaarde zalm in dille-bieslookmarinade
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Boemboe bali
Bekijk recept