Geplet aardappeltje met tuinkruiden en kaviaar

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water.
  • 2 Plet ze met de vork en roer er naar smaak de Solo vloeibaar door.
  • 3 Kruiden doen we enkel met de verse tuinkruiden, geen peper of zout!
  • 4 Duw de aardappelen in inox ringen en verwijder de vorm.
  • 5 Breng de yoghurt op smaak met zwarte peper en druppel rondom de aardappelen.
  • 6 Serveer de kaviaarof viseitjes apart in porties van 50 g.

Geplet aardappeltje met tuinkruiden en kaviaar is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Blini's met avocadoroom en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaviaar van aubergines
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pittige wortelsoep
Bekijk recept
Stoemp van zoete aardappel met maïs, rode ui en chorizo
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Op bord gegaarde zalm in dille-bieslookmarinade
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boemboe bali
Bekijk recept