1 Giet wat wokolie in de pan, als de olie warm genoeg is doe je de in schijfjes gesneden ui in de pan.
2 Laat de ajuin even sudderen en voeg dan het gehakt toe. De gehakt bak je goed bruin. Daarna doe je de reepjes paprika en wortelschijfjes in de pan.
3 Goed roeren en daarna de tomatenpurree toevoegen samen met 2 in blokjes gesneden tomaten. Voeg hier de kruiden aan toe en blijf goed roeren.
4 Laat het geheel even sudderen op een laag vuurtje. Ondertussen kan je de ijsbergsla wassen en snijden.
5 Doe de ijsbergsla, de geraspte kaas, de komkommerschijfjes en de tomatenblokjes elk in een apart kommetje. Deze ingrediënten dienen als garnering.
6 Als de saus en de garnering klaar zijn verwarm je de tortilla's even in de oven. Leg de tortilla op je bord, smeer er wat saus over en beleg naar believen met de garnering.
7 Rol de tortilla dan dicht en hij is klaar om op te eten. Smakelijk!