3 Doe 7 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan op een hoog vuur.
4 Doe de ui, de knoflook en het gehakt in de pan zodra de Solo mooi bruin wordt.
5 Bak het gehakt al roerend 5 minuten, tot het bruin wordt.
6 Breng het gehakt op smaak met zout, peper en nootmuskaat (ca. 1/2 theelepel elk).
7 Was ondertussen de spinazie en breng hem met aanhangend water en wat zout in een ruime pan aan de kook en laat het op een hoog vuur in 3 minuten slinken.
8 Breng op smaak met wat zout, peper en nootmuskaat.
9 Vet een ovenschaal in met 1 eetlepel Solo en doe de spinazie in de schaal.1
0 Bedek de spinazie met het gehakt en verdeel de plakjes aardappel erover. 1
1 Bestrooi de ovenschotel met de geraspte kaas.1
2 Zet de schaal op een rooster in het midden van een voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten en krokant is (ca. 20 minuten).
Gehaktschotel met spinazie, aardappel en kaas is een recept van Solo Open Kitchen