Zoek
Gebakken aardappelen met rozemarijn
4
45 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels Solo Vloeibaar
grof zeezout
1.5 kg aardappelen
2 teentjes look
1 citroen of limoen
2 takjes rozemarijn
Bereiding
1
Was de aardappelen. Snij ze met schil in vieren.
2
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
3
Hak de knoflook fijn, was de citroenen, rasp het geel van de schil en pers de citroen vervolgens uit.
4
Haal de naaldjes van de rozemarijntakken.
5
Doe de aardappelen samen met de andere ingrediënten in een ovenschaal en schenk hier de Solo over.
6
Bak de rozemarijn-aardappelen in ongeveer 35 minuten goudbruin en gaar.
7
Schenk eventueel tijdens het bakken nog wat Solo over de aardappelen, zodat een mooie gouden korst ontstaat.
Gebakken aardappelen met rozemarijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept