Victoriabaars met tomaat en courgette

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de vis. Dep droog met keukenpapier. Pel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de courgette in blokjes. Verhit 3 el olijfolie en bak hierin de courgette aan. Voeg gesnipperde look, tijm, wat zout en peper toe en vervolgens de tomatenblokjes. Bestrooi de visfilets met peper en zout. Bak ze aan beide zijden bruin in de resterende olie. Verdeel de groenten over 4 voorverwarmde borden, leg er al de vis op en schep er de aardappelen naast. Bestrooi met gehakte peterselie.

Victoriabaars met tomaat en courgette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met peterselie-pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met victoriabaars
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met prei en paddenstoelenrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept