Zoek
tipilafilet op een bedje van bloemkoolpuree
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 tipilafilets
1/2 bloemkool
4 aardappelen
250 dl marscarpone
150 dl kippenbouillon
boter ,light room , nootmuskaat ,peper en zout
1 bakje tuinkers
Bereiding
1
Snij de aardappel in blokjes en kook gaar in gezouten water.
2
Snij de bloemkool in kleine roosjes en kook gaar in kippenbouillon.
3
Laat de kippenbouillon en de marscarpone samen inkoken.
4
kruid de vis met peper en zout en wentel in de bloem.
5
Bak de vis in wat solo.
6
Maak een puree van de aardappelen en voeg wat light room en nootmuskaat toe.
7
Haal de bloemkool door de roerzeef en meng met de aardappelpuree.
8
Mix de tuinkers met de marscarpone /kippenbouillon
9
Vul een metalen ring op met de bloemkool-aardappelpuree .Hierop de vis leggen .1
0
De saus rond de ring napperen.1
1
Geniet ervan .
tipilafilet op een bedje van bloemkoolpuree is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chickslovefoods bloemkoolpuree met zalm in pistachekorstje
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtaartje met geplette bloemkool, Parmezaanjus en garnalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept