Rosti aardappel, salami, ui, champignon

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de champignon, ui, paprika in blokjes. Schil en rasp de aardappelen. Doe dit samen met de vulling en de kaas in een grote kom en meng alles door elkaar.
  • 2 Zorg dat je 2/3 aardappel en 1/3 vulling hebt anders blijft het niet plakken.
  • 3 Verwarm in een koekepan met anti aanbak laag een beetje boter doe ong 1 cm dik aardappelmengsel in de koekepan bak dit op een matig vuur gedurende 5 min aan 1 kant draai de pannekoek daarna om en bak ook de andere kant gedurende 5 min.

Rosti aardappel, salami, ui, champignon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept