Pikante Oosterse ovenschotel

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wok het vlees in 3-tal minuten in een hete wok in de olie, voeg daarna uw wokgroenten toe en laat nog een 3-tal minuten doorbakken onder voortdurend roeren. Vervolgens de erwtjes bijvoegen. De currysaus aanbrengen en goed laten doorkoken. Het gerecht eventueel bijkruiden met wat kurkuma, peper en zout. Dit alles in een vuurvaste schotel schikken. Daarop pansgewijs de aardappelschijfjes aanbrengen, overgieten met de room en kruiden met muskaatnoot, p & z. 20-tal minuten onbedekt in een voorverwarmde oven van 200°, daarna bedekken met alu-folie en nog een 15-tal minuten laten verdergaren op 150°

Pikante Oosterse ovenschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept